Doslej jim ga seveda ni uspelo, ker je predmet obravnave popolnoma nesmiseln. Ali je to res relevantna tema? Ni. Ali to nakladanje spletnim medijem prinaša klike? Bržčas, ljudje se radi ujemajo v najrazličnejša obrobja. Ampak, ali smo novinarke/novinarji zavoljo takšnih zgodb na tem svetu? Odpiramo teme, ki to niso. Kot rečeno, ni se mi zdelo vredno – in se mi še vedno ne zdi – razpredati o teh čevljih, ampak ko sem v ponedeljek videla prispevek na prvem programu nacionalne televizije, sem se pa vendarle odločila povedati, da smo banalni, hudo banalni. 

Meni je popolnoma vseeno, ali imajo poslanci v parlamentu roza kravato ali pa rdečo in ali imajo političarke rdeče ali zelene salonarje. Skrbeti bi nas morale res relevantne teme. 

Celoten članek je na voljo našim naročnikom. Vabimo vas, da to postanete ali zakupite dostop do vsebin po meri.

Izbirate lahko med paketi:

ONAPLUS SPLET - Vsebuje neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, do katerih lahko sedaj dostopate za 7,99 € na mesec.

ONAPLUS DIGITAL - Vsebuje neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 41,99 € na leto.

ONAPLUS PREMIUM - Vsebuje tiskano izdajo Onaplus, neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 49,99 € na leto.

Celoten prispevek lahko preberete tudi v tiskani izdaji priloge ONA!