Je perfekcionistka, 22-letnica iz Šmartnega pri Slovenj Gradcu »premika vrhove«, pri čemer se zanaša nase. »Pri plezanju gre za izziv same proti sebi, telesno in duhovno, sposobnosti so na preizkušnji,« poudarja najuspešnejša slovenska športna plezalka. 

Vem, da ste bili vprašani že stokrat, a vendar, ali lahko sto prvič poveste, če že lahko strnete v besede občutke, kako je biti na tronu najuspešnejše športne plezalke vseh časov? 

Nedvomno je fenomenalno. Za to, da sem, kjer sem, sem trenirala petnajst let in več. V izjemno zadovoljstvo mi je, da lahko delam, kar imam najraje, in sem pri tem uspešna. Obenem želim kot športnica in posameznica navdihovati druge ter jih s svoj...

Celoten članek je na voljo našim naročnikom. Vabimo vas, da to postanete ali zakupite dostop do vsebin po meri.

Izbirate lahko med paketi:

ONAPLUS SPLET - Vsebuje neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, do katerih lahko sedaj dostopate za 7,99 € na mesec.

ONAPLUS DIGITAL - Vsebuje neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 41,99 € na leto.

ONAPLUS PREMIUM - Vsebuje tiskano izdajo Onaplus, neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 49,99 € na leto.

Celoten prispevek lahko preberete tudi v tiskani izdaji revije ONAPLUS!

Še niste naročeni?

NAROČITE SE