Pretresi na RTV Slovenija tresejo tudi uredništvo vaše oddaje, o tem skoraj vsak dan beremo v medijih. Bomo še lahko gledali Tarčo in koliko časa? Jo boste vodili vi? 

Tarča je dobila novo podobo in ja, še jo vodim in seveda ostaja na programu. Vsa ekipa ostaja, pravzaprav sta se nam pridružili še raziskovalki Ekstravisorja. Pričakujem, da se bodo politično imenovani programski svetniki vzdržali komentarjev, kot je bil ta, da sem v suspenzu in postopku odpovedi, in da se bodo nehali vtikati v vsebino takrat, ko jim ta zaradi lastnih političnih prepričanj ne bo všeč. Enako sem rekla ob prejšnjih vladah, ko smo tudi doživeli posamezne takšne odzive. 

Ko sem si odgovorila, da delam v dobro družbe, za...

Celoten članek je na voljo našim naročnikom. Vabimo vas, da to postanete ali zakupite dostop do vsebin po meri.

Izbirate lahko med paketi:

ONAPLUS SPLET - Vsebuje neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, do katerih lahko sedaj dostopate za 7,99 € na mesec.

ONAPLUS DIGITAL - Vsebuje neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 41,99 € na leto.

ONAPLUS PREMIUM - Vsebuje tiskano izdajo Onaplus, neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 49,99 € na leto.

Celoten prispevek lahko preberete tudi v tiskani izdaji revije ONAPLUS!

Še niste naročeni?

NAROČITE SE