Po izobrazbi socialna delavka in varstvoslovka je za tri leta posvojila okolje tako daleč od domačega Slovenj Gradca. Svojo zgodbo je opisala v knjigi Oblečena v kente. V drugi knjigi Slečena, ki je nadaljevanje prve, opisuje vrnitev v Slovenijo, ne vedoč, da je okužena z malarijo. Po preboleli bolezni se v Gano ni več vrnila. 

Bila sem v začetku štiridesetih let, ko se mi je začel oglašati občutek praznine. Dejansko sem imela vse, družino, moža, otroke, zelo dobro smo živeli, pa vendar … Kot da bi vedela, da me čaka velika zgodba. Velika ljubezen. 

Kakovost življenja je z očmi Evropejcev mnogokrat merjena z vprašanji izbire: kaj si lahko privoščim. Bržkone bi bilo drugače, če bi zaslužili dovolj za normalno ...

Celoten članek je na voljo našim naročnikom. Vabimo vas, da to postanete ali zakupite dostop do vsebin po meri.

Izbirate lahko med paketi:

ONAPLUS SPLET - Vsebuje neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, do katerih lahko sedaj dostopate za 7,99 € na mesec.

ONAPLUS DIGITAL - Vsebuje neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 41,99 € na leto.

ONAPLUS PREMIUM - Vsebuje tiskano izdajo Onaplus, neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 49,99 € na leto.

Celoten prispevek lahko preberete tudi v tiskani izdaji priloge ONA!