Zanimivo življenje imate, ste že v najstniških letih slutili, da vas bo pot odpeljala tako daleč iz domače vasi, v svet čisto druge kulture?

Niti vedela nisem, razen iz zgodovine in geografije, ničesar o arabskem svetu. Nikoli si nisem mislila, da bom postala taka vandrovka. Da bom nekoč celo živela zunaj mojih Mirk, kjer sem odraščala kot otrok. Vrhnika je mesto, ki ga ne bi zapustila, če me ne bi pot sama vodila daleč proč. Zato tudi danes živimo na Vrhniki. V šali rada rečem: Jaz pa Ivan Cankar se ne dava! (smeh)

Tašča je želela, da jo kličem mama, ker je čutila mojo stisko in vedela, da potrebujem materinsko bližino. To mi je veliko pomenilo. Kamor koli je šla, me je vzela s seboj, trudila sem se in zelo hitro sem se navadi...

Celoten članek je na voljo našim naročnikom. Vabimo vas, da to postanete ali zakupite dostop do vsebin po meri.

Izbirate lahko med paketi:

ONAPLUS SPLET - Vsebuje neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, do katerih lahko sedaj dostopate za 7,99 € na mesec.

ONAPLUS DIGITAL - Vsebuje neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 41,99 € na leto.

ONAPLUS PREMIUM - Vsebuje tiskano izdajo Onaplus, neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 49,99 € na leto.

Celoten prispevek lahko preberete tudi v tiskani izdaji priloge ONA!