Prijazno od vas, da ste našli čas za pogovor med zadnjimi opravki na selitev na drugi konec sveta.
Ja, res je, zdaj smo čisto blizu večera, ko bomo šli še zadnjič spat v domače postelje. Samo še nekaj noči nas loči od odhoda iz Slovenije v »čisto desni kot sveta«. Tako trenutno rečem našemu novemu domu, mestu Hobart na Tasmaniji.

Moj moto je: Če ne poskusiš, ne veš. V življenju bi mi bilo res žal, da »ne vem, ker nisem zbrala dovolj poguma«. Že dejstvo, da smo zbrali dovolj moči za prvi korak, me izredno radosti.

S pakiranjem ste bržkone opravili?
Pakiranje se v resnici nikoli ne konča. Zdi se mi, da se bom usedla na letalo in še vedno premišljevala, kaj...

Celoten članek je na voljo našim naročnikom. Vabimo vas, da to postanete ali zakupite dostop do vsebin po meri.

Izbirate lahko med paketi:

ONAPLUS SPLET - Vsebuje neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, do katerih lahko sedaj dostopate za 7,99 € na mesec.

ONAPLUS DIGITAL - Vsebuje neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 41,99 € na leto.

ONAPLUS PREMIUM - Vsebuje tiskano izdajo Onaplus, neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 49,99 € na leto.

Celoten prispevek lahko preberete tudi v tiskani izdaji priloge ONA!