Vas je, odkar sva nazadnje govorili, tj. po lanskih junijskih parlamentarnih volitvah, kaj posebno presenetilo?

Mislite v zvezi z intervjujem in mojimi napovedmi? Napovedala sem, da bo po vseh zapletih končno postal predsednik vlade Marjan Šarec, da bo Zoran Janković ostal župan Ljubljane, no, oboje je bilo tudi najverjetneje in presenečenj tu ni bilo. Pravilno sem napovedala veliko vremenskih in drugih težav za drugo polovico julija v svetovnem merilu, omenila vpliv mrka na Japonsko, tudi za julij – vemo, da so imeli smrtonosno vročino –, težave so se nakopičile tudi proti koncu septembra. Vse to je preverljivo. Edino, kar me je presenetilo z vidika mojih prognoz, je, da je bilo manj beguncev, kot sem pričakovala.

Šarec bo moral zelo p...

Celoten članek je na voljo našim naročnikom. Vabimo vas, da to postanete ali zakupite dostop do vsebin po meri.

Izbirate lahko med paketi:

ONAPLUS SPLET - Vsebuje neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, do katerih lahko sedaj dostopate za 7,99 € na mesec.

ONAPLUS DIGITAL - Vsebuje neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 41,99 € na leto.

ONAPLUS PREMIUM - Vsebuje tiskano izdajo Onaplus, neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 49,99 € na leto.

Celoten prispevek lahko preberete tudi v tiskani izdaji revije ONAPLUS!

Še niste naročeni?

NAROČITE SE