Knjiga Babuškin kovček je precej avtobiografska. Lahko poveste kaj o svojem otroštvu?

Odraščala sem v Kostanjevici na Krki. Prva leta sem preživela s starimi starši, teto in stricem, s staro teto in sestričnami in to je bil tako dober temelj, da se ni mogel porušiti. Tako sem vedela, da pri nas doma, v primarni družini, nekaj ni v redu, nisem točno vedela, kaj, slutila sem le, da nisem jaz tista, s katero bi bilo nekaj narobe. Lahko se zahvalim svojemu značaju, morda tudi bistrosti, da sem se že kot otrok tega zavedala. Težke stvari sem prestala skoraj brez posledic in zavedam se, da vsi ljudje nimajo takšne sreče. Tako danes ne bi rekla, da sem imela ne­srečno otroštvo, ravno nasprotno, saj sem takšna, kot sem, zaradi vsega, kar sem doživela. Kar te ne ubije, te ok...

Celoten članek je na voljo našim naročnikom. Vabimo vas, da to postanete ali zakupite dostop do vsebin po meri.

Izbirate lahko med paketi:

ONAPLUS SPLET - Vsebuje neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, do katerih lahko sedaj dostopate za 7,99 € na mesec.

ONAPLUS DIGITAL - Vsebuje neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 41,99 € na leto.

ONAPLUS PREMIUM - Vsebuje tiskano izdajo Onaplus, neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 49,99 € na leto.

Celoten prispevek lahko preberete tudi v tiskani izdaji priloge ONA!