Nedavno so na tiskovni konferenci v Ljubljani, ki je potekala ob seminarju Združenja psihiatrov pri Slovenskem zdravniškem društvu (SZD), predstavili novosti v zdravljenju shizofrenije in širše osvetlili eno najtežjih duševnih motenj, ki jih poznamo. O bolezni in zdravljenju sta spregovorila prim. Andrej Žmitek iz psihiatrične bolnišnice Begunje in prof. dr. Rok Tavčar, dr. med. spec. psih. s Psihiatrične klinike Ljubljana. Življenjsko izkušnjo je z nami delila obolela za shizofrenijo Nataša, aktivna članica društva Ozara Slovenija.

Mama je vedela

Prijetna sogovornica Nataša je zbolela že kmalu po 20. letu. Ima jo že 22 let. Bila je povsem običajen otrok, tudi najstniška leta so potekala sproščeno, brez teža...

Celoten članek je na voljo našim naročnikom. Vabimo vas, da to postanete ali zakupite dostop do vsebin po meri.

Izbirate lahko med paketi:

ONAPLUS SPLET - Vsebuje neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, do katerih lahko sedaj dostopate za 7,99 € na mesec.

ONAPLUS DIGITAL - Vsebuje neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 41,99 € na leto.

ONAPLUS PREMIUM - Vsebuje tiskano izdajo Onaplus, neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 49,99 € na leto.

Celoten prispevek lahko preberete tudi v tiskani izdaji priloge ONA!