Pred nekaj dnevi je bil nekaj po sedmi napovednik za Jutranji servis. Ki je namenjen pedikuri. Oddajo so najavljali z najrazličnejšimi temami. Ena izmed njih je bila tudi o tem, da se k pedikerju spravimo šele, ko moramo obuti sandale. In nimamo urejenih in nalakiranih nohtov. 

Res me zanima koliko denarja ženske v dveh oziroma treh mesecih pred kopalno oziroma počitniško sezono potrošijo za približevanje tržno predpisani ženski podobi, ki je v resničnem življenju povsem nedosegljiva. A ženske se te nedosegljivosti, kot se zdi, ne zavedajo. Nasprotno, vprežejo se v predpisano tržno dirko z vsemi sredstvi. 

»No, pa smo tam«, je bil moj komentar. Se je že začelo. Vrtenje ženskih trgov namreč. Ki se sicer vrtijo vse leto. K...

Celoten članek je na voljo našim naročnikom. Vabimo vas, da to postanete ali zakupite dostop do vsebin po meri.

Izbirate lahko med paketi:

ONAPLUS SPLET - Vsebuje neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, do katerih lahko sedaj dostopate za 7,99 € na mesec.

ONAPLUS DIGITAL - Vsebuje neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 41,99 € na leto.

ONAPLUS PREMIUM - Vsebuje tiskano izdajo Onaplus, neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 49,99 € na leto.