Pred dobrim mesecem je izšla knjiga Danice Vidmar z naslovom Deklice brez gnezda, V iskanju poti do odraslih otrok. Je iskrena izpoved nekoč ustrežljive in poslušne deklice, uspešne ekonomistke, ki se je gibala v svetu svetovnih korporacij, in matere samohranilke, ki se je na poti spopadla z marsikatero preizkušnjo. Danes je jungovska coachinja. Raziskuje odnose in uči o njih, pomembno jo je zaznamovalo srečanje z danskim družinskim terapevtom Jesperjem Juulom. Zaveda se, da je pot do otrok, tudi do odraslih, dolga vse življenje. 

Tako kot so moje nakopičene bolečine potrebovale čas, potrebujejo čas tudi njune, pri starejši se jih je nabralo več. Ne gre le za to, da smo bile dobesedn...

Celoten članek je na voljo našim naročnikom. Vabimo vas, da to postanete ali zakupite dostop do vsebin po meri.

Izbirate lahko med paketi:

ONAPLUS SPLET - Vsebuje neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, do katerih lahko sedaj dostopate za 7,99 € na mesec.

ONAPLUS DIGITAL - Vsebuje neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 41,99 € na leto.

ONAPLUS PREMIUM - Vsebuje tiskano izdajo Onaplus, neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 49,99 € na leto.

Celoten prispevek lahko preberete tudi v tiskani izdaji revije ONAPLUS!

Še niste naročeni?

NAROČITE SE