Pevka, avtorica besedil in glasbe Damjana Golavšek ima za seboj uspešno kariero. In še se ji da ustvarjati. »Rada sem zaposlena,« je iskrena. V slovenski različici muzikala Mamma Mia je s prijateljicama Alenko Godec in Simono Vodopivec Franko, znane so tudi kot Dinamitke, prevzela eno od glavnih vlog in blestela. Najbolj izpolnjena je, ko je s svojimi ljubimi na svežem vipavskem zraku. V vasici Gaberje, kjer sta z možem Čarlijem Novakom, prav tako uspešnim in znanim glasbenikom, ustvarila dom. 

Ni pomembno, koliko je človek star, pomembno je, koliko življenja imamo v letih. Poganja me veselje d...

Celoten članek je na voljo našim naročnikom. Vabimo vas, da to postanete ali zakupite dostop do vsebin po meri.

Izbirate lahko med paketi:

ONAPLUS SPLET - Vsebuje neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, do katerih lahko sedaj dostopate za 7,99 € na mesec.

ONAPLUS DIGITAL - Vsebuje neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 41,99 € na leto.

ONAPLUS PREMIUM - Vsebuje tiskano izdajo Onaplus, neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 49,99 € na leto.

Celoten prispevek lahko preberete tudi v tiskani izdaji priloge ONA!