Ljudje včasih opravičujejo svoj pohlep z argumentom, da vse to počnejo v dobro svojih otrok, toda to ni nič drugega kot opravičilo, da bi svoja zavržna ravnanja prikazali v sprejemljivi in hvalevredni obliki. (Demokrit) 

Starejši znanki je pred kratkim počila vodovodna cev v kopalnici. Ker je hudič običajno najbolj aktiven ravno ob nedeljah in praznikih, se ni mogla obrniti na klasičen vodovodni servis, ampak je poklicala neko zasebno podjetje, kateri predstavnik ji je brez sramu postavil ceno »nedeljskega servisa«, ki je bila nekaj manj kot 200 evrov. Takole čez palec bi bilo dela za dobre pol ure. Se pravi, da njegova urna postavka znaša cca. 400 evrov na uro. Menedžerji, pravniki, zdravniki in davčni svetovalci lahko ob tej ceni samo ponižno obmolknemo, saj večkratno presega našo urno postavk...

Celoten članek je na voljo našim naročnikom. Vabimo vas, da to postanete ali zakupite dostop do vsebin po meri.

Izbirate lahko med paketi:

ONAPLUS SPLET - Vsebuje neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, do katerih lahko sedaj dostopate za 7,99 € na mesec.

ONAPLUS DIGITAL - Vsebuje neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 41,99 € na leto.

ONAPLUS PREMIUM - Vsebuje tiskano izdajo Onaplus, neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 49,99 € na leto.