»Se vam zdijo ameriške volitve pomembne za Slovenijo? Vas zanima, ali je na Marsu življenje? Izvedeli ste, da je vaš stric napisal oporoko – vas zanima, kakšna je njena vsebina?« Na vsa tri vprašanja odgovorite negativno. A detektor laži odkrije, da ste se vsaj pri enem zlagali. Katero vprašanje mislite, da je to?

Dedovanje po stricu, seveda!  

Slovensko nagnjenje k pravdanju je legendarno in v svetovnem merilu nadpovprečno, pri čemer izstopa ravno pravdanje zaradi dediščine, česar sam ne povezujem le s konfliktnim in težkim karakterjem slovenskega naroda, ampak tudi z neumnostjo in s kratkovidnostjo. 

Z zapuščinskim postopkom se vsaj enkrat v življenju sreča tako reko...

Celoten članek je na voljo našim naročnikom. Vabimo vas, da to postanete ali zakupite dostop do vsebin po meri.

Izbirate lahko med paketi:

ONAPLUS SPLET - Vsebuje neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, do katerih lahko sedaj dostopate za 7,99 € na mesec.

ONAPLUS DIGITAL - Vsebuje neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 41,99 € na leto.

ONAPLUS PREMIUM - Vsebuje tiskano izdajo Onaplus, neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 49,99 € na leto.