Po dolgem in počez je raziskala Avstralijo, kjer je bila priča umoru mladega aboridžina. Potem je zaradi svetovne pandemije ostala ujeta na Salomonovih otokih. Tam je začela pisati prvo knjigo – Ujeta v svobodi

V prvih treh tednih sem doživljala edino in največjo krizo. Vsak dan sem se spraševala, tudi zato, ker nisem našla službe, denar pa je kopnel, ali mi je tega res treba. Takrat sem sprejela, da sem tu, kjer sem, zato, ker tako mora biti in ker sem si to želela. Morda sem takrat stopila na »pravo« pot. 

Ljudje, ki vas poznajo, pravijo, da so vas vedno srbele pete. Prvi ste bili na plesišču in prvi, ko je bilo treba kupiti letalsko vozovnico in odpotovati. O sebi pravite, da ste stara in ciganska duša...

Celoten članek je na voljo našim naročnikom. Vabimo vas, da to postanete ali zakupite dostop do vsebin po meri.

Izbirate lahko med paketi:

ONAPLUS SPLET - Vsebuje neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, do katerih lahko sedaj dostopate za 7,99 € na mesec.

ONAPLUS DIGITAL - Vsebuje neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 41,99 € na leto.

ONAPLUS PREMIUM - Vsebuje tiskano izdajo Onaplus, neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 49,99 € na leto.

Celoten prispevek lahko preberete tudi v tiskani izdaji priloge ONA!