Potovanje, na katerem se je naučila tudi poslušati sebe, je trajalo kar tri leta in pol. Začela ga je na Švedskem, Islandiji in Irski, vse leto nadaljevala na Novi Zelandiji, od koder je odšla v Avstralijo, zatem na Filipine, v Vietnam, Kambodžo in Indijo, nato pa je nova obzorja spoznavala v Tanzaniji, Mozambiku in Južni Afriki ter Turčiji, Bolgariji, Armeniji, Izraelu in Jordaniji. Za konec je skočila še čez lužo v ZDA in Kanado. Zdaj je znova doma, seveda drugačna od takrat, ko se je spraševala, ali je lahko življenje v širnem belem svetu drugačno od tistega, ki se ga v ustaljenih tirnicah kroga življenja oklepa večina Slovencev.

Če srce, duša in telo niso zdravi, če eden od njih – ali pa mogoče kar vsi trije – peša, se...

Celoten članek je na voljo našim naročnikom. Vabimo vas, da to postanete ali zakupite dostop do vsebin po meri.

Izbirate lahko med paketi:

ONAPLUS SPLET - Vsebuje neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, do katerih lahko sedaj dostopate za 7,99 € na mesec.

ONAPLUS DIGITAL - Vsebuje neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 41,99 € na leto.

ONAPLUS PREMIUM - Vsebuje tiskano izdajo Onaplus, neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 49,99 € na leto.

Celoten prispevek lahko preberete tudi v tiskani izdaji priloge ONA!