Da je Ana Roš kuharska mojstrica svetovnega slovesa, to res ni več novica. A četudi se zares zavedamo, da je pot do kulinaričnega Olimpa trnova in zahteva izjemno sposobnega in delavnega človeka, je v resnici pri Ani Roš najbolj zanimiva tista ženska, ki se skriva za nazivi, zvezdicami, prahom, ki ga dvigujejo njena »kopita«. Tista Ana namreč, ki se je rodila na silvestrovo na začetku sedemdesetih in od prvega dne zavzeto širila meje sveta, ki so ji ga zarisali drugi. Svoja in samosvoja. In zaradi tega kdaj tudi osamljena. 

Ko sem v devetem mesecu nosečnosti izgubila otroka, sem mislila, da zmorem povsem sama opraviti z vso bolečino, in kot »pametna Slovenka« nisem poiskala pomoči.  

Celoten članek je na voljo našim naročnikom. Vabimo vas, da to postanete ali zakupite dostop do vsebin po meri.

Izbirate lahko med paketi:

ONAPLUS SPLET - Vsebuje neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, do katerih lahko sedaj dostopate za 7,99 € na mesec.

ONAPLUS DIGITAL - Vsebuje neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 41,99 € na leto.

ONAPLUS PREMIUM - Vsebuje tiskano izdajo Onaplus, neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 49,99 € na leto.

Celoten prispevek lahko preberete tudi v tiskani izdaji revije ONAPLUS!

Še niste naročeni?

NAROČITE SE