Peto leto je direktorica DEOS Centra starejših Notranje Gorice, sicer mama, žena, prostovoljka; intuitivna, srčna, a stvarna ženska z nalezljivo energijo, s katero uresničuje številne projekte. Poudarja, da je v slovenskih domovih za starejše ogromno odličnih praks, ki si zaslužijo več pozornosti. Še posebno v času covida-19, ko so domovi bolj na udaru, njihovi stanovalci in zaposleni pa še bolj stigmatizirani. S svojim poslanstvom želi navdušiti druge, saj lahko le skupaj prispevamo k boljši družbi brez predsodkov. Tudi do starejših.

Upravičeno se lahko vprašamo, kdo bo skrbel za nas, ko bomo stari. Kaj nam bodo nove stavbe, če ne bo ljudi, ki bi delali v njih.  

Iz dneva v dan spremljamo novice o okuže...

Celoten članek je na voljo našim naročnikom. Vabimo vas, da to postanete ali zakupite dostop do vsebin po meri.

Izbirate lahko med paketi:

ONAPLUS SPLET - Vsebuje neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, do katerih lahko sedaj dostopate za 7,99 € na mesec.

ONAPLUS DIGITAL - Vsebuje neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 41,99 € na leto.

ONAPLUS PREMIUM - Vsebuje tiskano izdajo Onaplus, neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 49,99 € na leto.

Celoten prispevek lahko preberete tudi v tiskani izdaji priloge ONA!