Količina resnih psiholoških disfunkcij med njimi se je močno povečala. Resne motnje hranjenja. Resne oblike samopoškodovanja. Celo samomori. Itd. Ko so strokovnjaki naštevali razloge, zaradi katerih je treba nujno odpreti šole, so kot razloge naštevali tudi te disfunkcije med mladimi. Skozi govorjenje o tovrstnih psiholoških stanjih otrok in mladostnikov in skozi hkratno govorjenje o nujnosti odpiranja šol se je tako ustvarila slika, da se bo problem rešil, ko bomo odprli šole.

Omilil morda. Rešil nikakor. 

Med slovenskimi otroki in mladostniki prevladujejo patološki narcisi in k drugim orientirani posamezniki. Oboji so, čeprav na različne načine, ekstremno močno odvisni od drugih oziroma od mnenja...

Celoten članek je na voljo našim naročnikom. Vabimo vas, da to postanete ali zakupite dostop do vsebin po meri.

Izbirate lahko med paketi:

ONAPLUS SPLET - Vsebuje neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, do katerih lahko sedaj dostopate za 7,99 € na mesec.

ONAPLUS DIGITAL - Vsebuje neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 41,99 € na leto.

ONAPLUS PREMIUM - Vsebuje tiskano izdajo Onaplus, neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 49,99 € na leto.