Z možem Frankom sta doma imela že živahnega sina, v prvi nosečnosti pa je Tjaša žal spontano splavila. V vzgoji sina sta neizmerno uživala in radovednost je prispevala k temu, da sta že vedela, da drugič pričakujeta punčko. Topel dom družine Troha v Velikih Žabljah pri Ajdovščini pa težko pričakovane deklice ni dočakal. 

Ginekolog je Tjaši na ultrazvoku malo pred predvidenim porodom povedal žalostno novico: »Gospa, žal mi je, vašemu otroku srček ne bije več.« Zadnje dni pred porodom so Tjašo prevevali čudni občutki in pomisleki. Otroka ni več čutila, ampak saj pravijo, da se pred porodom umiri. Nosečnost je potekala brez posebnosti, Julija pa se je na veliko žalost družine rodila mrtva. 

Pred odhodom domov mi je bilo v por...

Celoten članek je na voljo našim naročnikom. Vabimo vas, da to postanete ali zakupite dostop do vsebin po meri.

Izbirate lahko med paketi:

ONAPLUS SPLET - Vsebuje neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, do katerih lahko sedaj dostopate za 7,99 € na mesec.

ONAPLUS DIGITAL - Vsebuje neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 41,99 € na leto.

ONAPLUS PREMIUM - Vsebuje tiskano izdajo Onaplus, neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 49,99 € na leto.

Celoten prispevek lahko preberete tudi v tiskani izdaji priloge ONA!