V njuni družbi namreč nikoli ni negativne energije, slabe volje in obrazov brez smeha. Med takšnimi obrazi, ki se jima v zadnjem letu in pol pridružujejo po trekingih po Sloveniji, Italiji, Avstriji in Hrvaškem, je daleč največ ženskih, ki si želijo miru, tišine ter odmaknjenih in manj obiskanih poti, ne pa osvajanja gorskih trofej. Prav takšno izkušnjo sem v družbi Mateje Gerečnik in Jelene Justin doživela tudi sama, ko nas je letošnjo zimo pot vodila na krpljanje po Dolomitih. 

Mateja: Najini trekingi ne vsebujejo zvenečih ciljev in vrhov gora. To ponujajo vsi drugi. Najini trekingi ponujajo drugo. Mir, tišino, odmaknjene, malo obiskane poti. Zdi se mi, da so že v osnov...

Celoten članek je na voljo našim naročnikom. Vabimo vas, da to postanete ali zakupite dostop do vsebin po meri.

Izbirate lahko med paketi:

ONAPLUS SPLET - Vsebuje neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, do katerih lahko sedaj dostopate za 7,99 € na mesec.

ONAPLUS DIGITAL - Vsebuje neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 41,99 € na leto.

ONAPLUS PREMIUM - Vsebuje tiskano izdajo Onaplus, neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 49,99 € na leto.

Celoten prispevek lahko preberete tudi v tiskani izdaji priloge ONA!