Pred približno mesecem dni je minister za delo, družino, socialne zadeve in enake možnosti Janez Cigler Kralj na družbenih omrežjih objavil video, v katerem je družino, delo od doma in nove razmere šolanja na daljavo predstavil v obliki, ki bi jo še najbolj verodostojno imenovali – reklama za mehčalec. Po njegovem mnenju, in mnenju njegove ekipe, so trenutne okoliščine priložnost za več ljubečega časa v mehkem objemu mamice in očka, pozne zajtrke, umirjene minute dneva v pižamah in čohljanje prisrčnega maltežana. Seveda je bila življenjska doba omenjenega videa kratka, minister se je opravičil, mnogi starši pa so svojo spodnjo čeljust še nekaj dni osupli iskali na domači preprogi. Kako je mogoče, da je vlada tako silovito odrezana od resničnega doživljanja ljudi? 

Got...

Celoten članek je na voljo našim naročnikom. Vabimo vas, da to postanete ali zakupite dostop do vsebin po meri.

Izbirate lahko med paketi:

ONAPLUS SPLET - Vsebuje neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, do katerih lahko sedaj dostopate za 7,99 € na mesec.

ONAPLUS DIGITAL - Vsebuje neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 41,99 € na leto.

ONAPLUS PREMIUM - Vsebuje tiskano izdajo Onaplus, neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 49,99 € na leto.

Celoten prispevek lahko preberete tudi v tiskani izdaji priloge ONA!