Zakaj tja? Ker so samo tam imeli cepivo, ki sem ga želela. In ja, tamkajšnje zdravstveno osebje je bilo prijazno, sproščeno, vredno zaupanja. Najprej so mi izmerili temperaturo, me povprašali po počutju in morebitnih bolezenskih stanjih, na koncu, po petnajstih minutah, pa je k vsakemu od nas pristopilo medicinsko osebje, nas ponovno povprašalo po počutju, izmerilo krvni tlak itd. Ko sem to povedala prijateljici, ki je šla z mano, je bila vsa začudena, kajti nje v Ljubljani ni nihče vprašal nič; cepivo pa je dobila, ja, ja, to pa ja. 

Ne čudim se, da so ljudje skeptični. Vse bolj. Jaz sem, še vedno. Ne razumem, oprostite, ne razumem, da tako poteka to cepljenje. Po vsem tem času v Ljubljani tako, v Kranju drugače. In bržčas kje še kako drugače. 

Celoten članek je na voljo našim naročnikom. Vabimo vas, da to postanete ali zakupite dostop do vsebin po meri.

Izbirate lahko med paketi:

ONAPLUS SPLET - Vsebuje neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, do katerih lahko sedaj dostopate za 7,99 € na mesec.

ONAPLUS DIGITAL - Vsebuje neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 41,99 € na leto.

ONAPLUS PREMIUM - Vsebuje tiskano izdajo Onaplus, neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 49,99 € na leto.

Celoten prispevek lahko preberete tudi v tiskani izdaji priloge ONA!