Ne vem, kaj bi človek s tem počel, ker vendarle vemo vsi, da tukaj ne gre za nobeno dobrobit človeka, to je zaposlenega, bržčas pa so koristi pri delodajalcu velike. Zato sem te razprave, še ene v vrsti spuščanja megle, vedno poslušala s četrt ušesa. Sem pa oni dan dobila potrditev, kakšna neumnost, da ne rečem prvovrstno sleparstvo, so te skropucalne debate. Verjetno tudi precej drage, če so le te njihove »ugotovitve« podprte s kakšnimi vsaj polresnimi raziskavami. (Mimogrede: ne pozabimo, da se jim v EU še vedno ni uspelo domeniti o nepremikanju ure; no, pustimo to). 

Biti boljši bi bilo dovolj, ampak ne, hočemo biti najboljši. Zato, brez zapovedanega urnika, delamo več in več. Če nas delo veseli, delamo pa še več in izgublja...

Celoten članek je na voljo našim naročnikom. Vabimo vas, da to postanete ali zakupite dostop do vsebin po meri.

Izbirate lahko med paketi:

ONAPLUS SPLET - Vsebuje neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, do katerih lahko sedaj dostopate za 7,99 € na mesec.

ONAPLUS DIGITAL - Vsebuje neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 41,99 € na leto.

ONAPLUS PREMIUM - Vsebuje tiskano izdajo Onaplus, neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 49,99 € na leto.

Celoten prispevek lahko preberete tudi v tiskani izdaji priloge ONA!