Kamor koli sem prestavila, so vrteli filme, že nič kolikokrat predvajane; zaradi (ne)znanih razlogov pa se je vsa slovenska produkcija ustavila – tako na nacionalki kot komercialnih televizijah (dela samo še Jure Godler) – kar je pa vobče bizarno. Kot rečeno, obtičala sem v resničnostnem šovu Sanjski moški. Že »delovni« naslov oddaje je nerealen, ker vendarle vemo, da sanjskega in sanjske ni, a človek spričo napovedanega vendarle pričakuje moškega – s karizmo. Omiko, galantnostjo, dostojanstvom. Sogovornika. Ali pač ne razumem podobe sanjskega moškega. 

Se smukati okoli tipa, ki v tebi išče napake? Ne, hvala. Ki sprašuje nerelevantne stvari in se giba po površju. Ne zna presenetiti niti z eno samo domislico, pohvalo, pripom...

Celoten članek je na voljo našim naročnikom. Vabimo vas, da to postanete ali zakupite dostop do vsebin po meri.

Izbirate lahko med paketi:

ONAPLUS SPLET - Vsebuje neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, do katerih lahko sedaj dostopate za 7,99 € na mesec.

ONAPLUS DIGITAL - Vsebuje neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 41,99 € na leto.

ONAPLUS PREMIUM - Vsebuje tiskano izdajo Onaplus, neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 49,99 € na leto.

Celoten prispevek lahko preberete tudi v tiskani izdaji priloge ONA!