Torej odločili so se za eksperiment, ki je prinesel povečano število obolelih, kar so seveda morali že vedeti vnaprej. In tudi so. Povedali so nam še, da je ta njihov eksperiment pokazal, da smo Slovenke in Slovenci nezreli. Mar res? Kdo nas usmerja, kdo omejuje, kdo nam prepoveduje? Ali ni vlada zastavonoša nezrelosti, saj nam ona odmerja korake in njih stopinje, ki pa so več kot očitno nezdravi? 

Neopisljivo, tudi nedojemljivo je, da morajo otroci, in to mnogo njih, trpeti nevzdržne družinske razmere. Mar vladi, da o pristojni resorni ministrici sploh ne izgubljam besed, v vsem tem času tega vseobsegajočega problema ni uspelo dojeti? 

O vladnem komuniciranju z javnostjo, njihovih ukrepih, ki se pogostokrat spremenijo nekajkrat na dan, smo povedal...

Celoten članek je na voljo našim naročnikom. Vabimo vas, da to postanete ali zakupite dostop do vsebin po meri.

Izbirate lahko med paketi:

ONAPLUS SPLET - Vsebuje neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, do katerih lahko sedaj dostopate za 7,99 € na mesec.

ONAPLUS DIGITAL - Vsebuje neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 41,99 € na leto.

ONAPLUS PREMIUM - Vsebuje tiskano izdajo Onaplus, neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 49,99 € na leto.

Celoten prispevek lahko preberete tudi v tiskani izdaji priloge ONA!