Vem, da so to poimenovanje uporabljali ljudje, ki so bili klinično mrtvi in so videli – luč na koncu tunela. Da ga uporablja aktualna politika, se mi zdi silno neprimerno. Predvsem nespodobno. Zdaj je njim posijal droben žarek upanja, tudi to vedo povedati, a mi jih ne razumemo, kajti pri incidenci čez 32 odstotkov na dan in nezmanjšanem številu hospitaliziranih njim sveti žarek; ampak komu se še da drobiti, kaj ta vlada nekajkrat na dan sporoči nam državljankam in državljanom, »prostovoljnim« ujetnikom njihove moči. 

Prof. dr. Bojana Beović je pred dobrim tednom dejala, da bi bilo nesprejemljivo odpreti frizerske salone pred šolami. Ampak natančno to nesprejemljivost ste uresničili. Ne slišite staršev, ne slišite otrok! Nočete videti otrok s...

Celoten članek je na voljo našim naročnikom. Vabimo vas, da to postanete ali zakupite dostop do vsebin po meri.

Izbirate lahko med paketi:

ONAPLUS SPLET - Vsebuje neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, do katerih lahko sedaj dostopate za 7,99 € na mesec.

ONAPLUS DIGITAL - Vsebuje neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 41,99 € na leto.

ONAPLUS PREMIUM - Vsebuje tiskano izdajo Onaplus, neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 49,99 € na leto.

Celoten prispevek lahko preberete tudi v tiskani izdaji priloge ONA!