Odgovorov, zakaj se nekdo opija do nezdravih skrajnosti, je pri nas okoli 200.000. Po oceni imamo namreč toliko alkoholikov. Vsi so povezani z družinskimi člani, torej alkohol uničuje skoraj vsako drugo družino. V Društvu za urejeno življenje Abstinent nudijo oporo in pomagajo reševati stiske alkoholikov ter njihovih svojcev. Njegov predsednik Štefan Lepoša je letošnji prejemnik nagrade za življenjsko delo na področju socialnega varstva. Sogovornik razkriva, zakaj je pomembno, da je pogled te nevladne organizacije usmerjen v socialno delo, tragiko v družinah, v katerih dinamiko usmerja alkohol, in pot iz pekla z izpovedmi za Ono delijo članice društva Abstinent (

Celoten članek je na voljo našim naročnikom. Vabimo vas, da to postanete ali zakupite dostop do vsebin po meri.

Izbirate lahko med paketi:

ONAPLUS SPLET - Vsebuje neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, do katerih lahko sedaj dostopate za 7,99 € na mesec.

ONAPLUS DIGITAL - Vsebuje neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 41,99 € na leto.

ONAPLUS PREMIUM - Vsebuje tiskano izdajo Onaplus, neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 49,99 € na leto.

Celoten prispevek lahko preberete tudi v tiskani izdaji priloge ONA!