In potem so se spet zgrnili strokovnjaki in jeli pojasnjevati, v kakšnih hudih stiskah so otroci, mladi, kako jim je bila odvzeta šola, družabnost, življenje. Oprostite, moram obnoviti primer »cenjenega«, vsekakor pa, recimo temu ljubkovalno milo – provokativnega slovenskega psihologa, ki se je sicer že pred meseci umaknil v ilegalo, pred tem pa množično, seveda zaradi nas medijev, ki smo ga klicali, prodajal nezaslišane teorije o tem, da otroci in mladostniki nimajo nobenih posebnih težav zaradi covidnih razmer, da jim prija šolanje od doma, da je lahko družina v novih razmerah več skupaj, ja, poglejmo, nas je spodbujal in drobil same prednosti tako imenovane izmišljene nove realnosti. 

Narediti moramo vse, vse, kar je v moči vsakega izmed nas, da vidimo ...

Celoten članek je na voljo našim naročnikom. Vabimo vas, da to postanete ali zakupite dostop do vsebin po meri.

Izbirate lahko med paketi:

ONAPLUS SPLET - Vsebuje neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, do katerih lahko sedaj dostopate za 7,99 € na mesec.

ONAPLUS DIGITAL - Vsebuje neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 41,99 € na leto.

ONAPLUS PREMIUM - Vsebuje tiskano izdajo Onaplus, neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 49,99 € na leto.

Celoten prispevek lahko preberete tudi v tiskani izdaji priloge ONA!