Bilo je pred tednom dni. V Ljubljani in na urgentnem oddelku naše osrednje bolnišnice. Skušala bom povzeti na kratko in bistveno. Njen partner, malo čez trideset let, je pred tednom dni padel, spodrsnilo mu je na stopnicah. Na srečo jo je odnesel zgolj z bolečinami, ki pa so v nekaj dneh popustile. Čez dober teden pa so se mu začeli v obeh nogah pojavljati mravljinci, krči, v dveh urah je že težko premikal noge. Ko je odšel na stranišče, s školjke dobesedno ni mogel več vstati. Kolegica je najprej klicala v najbližji zdravstveni dom, a tam ni nihče dvignil slušalke. Klicala je še v drugega, ni bilo odziva. Nakar je zavrtela 112, povedala, kaj se je zgodilo in da je partner tako rekoč nepokreten. Usmerili so jo v najbližji zdravstveni dom, a jim je pojasnila, da se tam nihče ne javlja. Naj poskusi znova, so ji dejali, kar...

Celoten članek je na voljo našim naročnikom. Vabimo vas, da to postanete ali zakupite dostop do vsebin po meri.

Izbirate lahko med paketi:

ONAPLUS SPLET - Vsebuje neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, do katerih lahko sedaj dostopate za 7,99 € na mesec.

ONAPLUS DIGITAL - Vsebuje neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 41,99 € na leto.

ONAPLUS PREMIUM - Vsebuje tiskano izdajo Onaplus, neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 49,99 € na leto.

Celoten prispevek lahko preberete tudi v tiskani izdaji priloge ONA!