Inštitut 8. marec so zaznamovali kampanja #jaztudi, boj za redefinicijo kaznivega dejanja posilstva in uspešna ohranitev dodatka za delovno aktivnost. Lani so Slovence ne samo pripeljali do referenduma za pitno vodo, temveč pomagali doseči volilno udeležbo, ki je s skoraj 87 odstotki glasov zavrnila škodljivo novelo. 

Kakšen je bil vaš prvi skupni sestanek, ko ste vedele, da bo od tega dne naprej »vse drugače«? 

Vsi naši sestanki so sestavljeni z veliko smeha, šal in ljubezni. Smo namreč dobre prijateljice. Prihajamo iz različnih okolij in verjamemo, da je družba, v kateri živimo, lahko pravičnejša, enakopravnejša. Verjamemo v socialno državo, ki poskrbi za slehernika. Naše prepričanje izhaja iz meds...

Celoten članek je na voljo našim naročnikom. Vabimo vas, da to postanete ali zakupite dostop do vsebin po meri.

Izbirate lahko med paketi:

ONAPLUS SPLET - Vsebuje neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, do katerih lahko sedaj dostopate za 7,99 € na mesec.

ONAPLUS DIGITAL - Vsebuje neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 41,99 € na leto.

ONAPLUS PREMIUM - Vsebuje tiskano izdajo Onaplus, neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 49,99 € na leto.

Celoten prispevek lahko preberete tudi v tiskani izdaji revije ONAPLUS!

Še niste naročeni?

NAROČITE SE