Priljubljena voditeljica se je ozrla nazaj na svoje začetke, ko je poleg rezultatov mature domov dobila tudi pozitiven rezultat televizijske avdicije. Od takrat je redno tako ali drugače prisotna v medijih, jeseni jo bomo znova lahko gledali v novi sezoni resničnostnega šova Kmetija. 

Ljudje so me v petih letih imeli priložnost dovolj spoznati, zato vedo, da sem zaročena, in ne gredo čez mejo dobrega okusa. Kakšen kompliment že dobim, a večinoma se moški kar držijo nazaj. Če je kdo vulgaren, pa mu pač napišem: »Na svidenje.«  

Spet je prišel čas leta, ko odmaknjeni od vsega in vseh na podeželju snemate Kmetijo. Se tega veselite? 

Ta čas čakam vse leto. Že dvajset let...

Celoten članek je na voljo našim naročnikom. Vabimo vas, da to postanete ali zakupite dostop do vsebin po meri.

Izbirate lahko med paketi:

ONAPLUS SPLET - Vsebuje neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, do katerih lahko sedaj dostopate za 7,99 € na mesec.

ONAPLUS DIGITAL - Vsebuje neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 41,99 € na leto.

ONAPLUS PREMIUM - Vsebuje tiskano izdajo Onaplus, neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 49,99 € na leto.

Celoten prispevek lahko preberete tudi v tiskani izdaji priloge ONA!