A s takšnimi in drugačnimi namigovanji se je že zdavnaj nehala obremenjevati. Voditeljica in popotnica Mojca Mavec je prepričana, da s prijaznostjo v življenju prideš dlje kot z nenehno kritičnostjo do vseh in vsega. Višje vodijo pozitivna naravnanost, samozavest in ustvarjalnost ter moč, da živiš izpolnjeno in pomirjeno. Svobodno. 

V smrti moje mame je bilo nekaj lekcij za moje življenje. Morda je najpomembnejša ta, kako ne želim končati. Prezgodaj in preboleče. 

Ko sva se dogovarjali za intervju in sem vam povedala, o čem se bova pogovarjali, ste odločno izstrelili, da je narava z namenom ustvarila ženske in moške. Nadaljujeva z iztočnico? 

Celoten članek je na voljo našim naročnikom. Vabimo vas, da to postanete ali zakupite dostop do vsebin po meri.

Izbirate lahko med paketi:

ONAPLUS SPLET - Vsebuje neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, do katerih lahko sedaj dostopate za 7,99 € na mesec.

ONAPLUS DIGITAL - Vsebuje neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 41,99 € na leto.

ONAPLUS PREMIUM - Vsebuje tiskano izdajo Onaplus, neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 49,99 € na leto.

Celoten prispevek lahko preberete tudi v tiskani izdaji revije ONAPLUS!

Še niste naročeni?

NAROČITE SE