Ljubezen sta s partnerjem Davidom v začetku junija kronala tudi s poroko, odslej se voditeljica oddaje Dobro jutro podpisuje Špela Močnik Paradiž

Najprej čestitke, kakšni so občutki? 

Res je, kar pravijo, drugače je, ko si poročen. Tega sem si želela, to mi veliko pomeni in občutki so dobri. To, da sva kupila hišo, se nama je sicer zdel večji korak. Pa tudi to, da skupaj vzgajava mojega in njegove otroke. Poroka pa je nekaj dobrega in lepega, češnja na torti. (smeh) 

Bila sem v dolgoletni zvezi, poročena pa ne. Vedno sem govorila, da se bom poročila samo enkrat. Ko si v srednjih letih, si tudi bolj zrel, bolj veš, za...

Celoten članek je na voljo našim naročnikom. Vabimo vas, da to postanete ali zakupite dostop do vsebin po meri.

Izbirate lahko med paketi:

ONAPLUS SPLET - Vsebuje neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, do katerih lahko sedaj dostopate za 7,99 € na mesec.

ONAPLUS DIGITAL - Vsebuje neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 41,99 € na leto.

ONAPLUS PREMIUM - Vsebuje tiskano izdajo Onaplus, neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 49,99 € na leto.

Celoten prispevek lahko preberete tudi v tiskani izdaji priloge ONA!