Kmalu boste nehali snemati Kmetijo, vas po tem napornem projektu čaka kakšen krajši ali daljši pobeg?

Projekt je kdaj res naporen, a mi je v veliko veselje, kar odtehta kakšno tegobo. Tudi fizično in psihično sem vsako leto pripravljena nanj, zato oddiha po snemanjih ne potrebujem. Je pa res, da si vsako leto po koncu z Dejanom vzameva kak podaljšan vikend in kam pobegneva, to pa le zato, ker med snemanji nimava dosti skupnega časa. Odločitev, kam bova šla letos, še ni sprejeta, bova pa vsekakor imela manj možnosti kot pred dvema letoma, saj imava zdaj še enega družinskega člana – haskija Snowa. Ko imaš psa, se možnosti za oddih zožajo ali, bolje rečeno, spremenijo. Največ lokacij je tako ali tako v Sloveniji – zadnji dve leti se tudi zaradi izletov s...

Celoten članek je na voljo našim naročnikom. Vabimo vas, da to postanete ali zakupite dostop do vsebin po meri.

Izbirate lahko med paketi:

ONAPLUS SPLET - Vsebuje neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, do katerih lahko sedaj dostopate za 7,99 € na mesec.

ONAPLUS DIGITAL - Vsebuje neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 41,99 € na leto.

ONAPLUS PREMIUM - Vsebuje tiskano izdajo Onaplus, neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 49,99 € na leto.

Celoten prispevek lahko preberete tudi v tiskani izdaji priloge ONA!