Dobiva se pod Rožnikom. A preden se zares spomniva, da sva se srečali zato, da ji v nekem trenutku pomolim pod nos snemalnik in ji začnem postavljati vprašanja, mine ura hoje in svet šviga mimo, kot da imava na voljo ves čas tega sveta. To je Mojca Fatur. Ne samo igralka, temveč bitje, s katerim je lepo šteti minute in ure. Osemnajstletna je igrala v filmu V leru Janeza Burgerja in dobila nagrado Stopova igralka leta. Med snemanjem je izvedela, da je sprejeta na AGRFT. Takrat se je začela oblikovati igralka, katere moč je zlagoma vse večja. Ne le v poklicu umetnice, temveč predvsem neizprosne iskalke resnice.

Ko sem zbolela, sem se začela zavestno lupiti vseh utvar. Ko sem jih odlupila dobršen kos, sem vedela, da sem zdrava. S tem pot ni ...

Celoten članek je na voljo našim naročnikom. Vabimo vas, da to postanete ali zakupite dostop do vsebin po meri.

Izbirate lahko med paketi:

ONAPLUS SPLET - Vsebuje neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, do katerih lahko sedaj dostopate za 7,99 € na mesec.

ONAPLUS DIGITAL - Vsebuje neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 41,99 € na leto.

ONAPLUS PREMIUM - Vsebuje tiskano izdajo Onaplus, neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 49,99 € na leto.

Celoten prispevek lahko preberete tudi v tiskani izdaji revije ONAPLUS!

Še niste naročeni?

NAROČITE SE