Vodja akademije za poslovni protokol in izredna predavateljica na pedagoški fakulteti Koper tako danes odgovarja na vprašanje, ali se je kdaj poigravala z mislijo, da bi kandidirala za državni zbor. Brez dlake na jeziku tudi pove, kaj pričakuje od nove vlade. Da ne bo popuščala lobijem in vsem slinavcem, ki jih je v televizijske kamere in fotoaparate videla v taboru zmagovalne stranke že na volilni večer razpredati svoje lovke. In kaj si Ksenija Benedetti želi zase in za svojega ljubljenega Borisa Cavazzo? »Predvsem zdravja, nedolgočasnega miru in iskrivega humorja. Ljubezen pa že imava,« sklene. 

Na leto vsi mi za korupcijo plačamo 3,5 milijarde evrov. Ponavljam, 3,5 milijarde evrov. Usedite se in ...

Celoten članek je na voljo našim naročnikom. Vabimo vas, da to postanete ali zakupite dostop do vsebin po meri.

Izbirate lahko med paketi:

ONAPLUS SPLET - Vsebuje neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, do katerih lahko sedaj dostopate za 7,99 € na mesec.

ONAPLUS DIGITAL - Vsebuje neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 41,99 € na leto.

ONAPLUS PREMIUM - Vsebuje tiskano izdajo Onaplus, neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 49,99 € na leto.

Celoten prispevek lahko preberete tudi v tiskani izdaji revije ONAPLUS!

Še niste naročeni?

NAROČITE SE