Že majhna sem opazila, da oče veliko pije. Mnogo večerov sem se spraševala, zakaj me sprašuje ene in iste stvari in prihaja domov pozno, a si nisem znala pojasniti. Čez čas sem spoznala, da ima probleme z alkoholom. 

Želela sem preživeti več časa z njim, mu zaupati kaj, prositi za pomoč, a mi je alkohol vse vzel. Skrbel je, da mi ni nič manjkalo, vendar mi je manjkal on. Vsakič ko sem ga pogledala, sem vedela, da ni več moj oče, ostal je le še del njega. 

V najstniških letih sem, čeprav menim, da imam najboljšega očeta, iz dneva v dan živela v strahu in skrbeh. Namesto da bi se osredotočala na svoje življenje, sem vsak dan tiho upala, da se oče vrne domov živ. Ko sem ga skoraj pred očmi izgubila, sem se zavedala, da kljub moji skrbi n...

Celoten članek je na voljo našim naročnikom. Vabimo vas, da to postanete ali zakupite dostop do vsebin po meri.

Izbirate lahko med paketi:

ONAPLUS SPLET - Vsebuje neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, do katerih lahko sedaj dostopate za 7,99 € na mesec.

ONAPLUS DIGITAL - Vsebuje neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 41,99 € na leto.

ONAPLUS PREMIUM - Vsebuje tiskano izdajo Onaplus, neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 49,99 € na leto.

Celoten prispevek lahko preberete tudi v tiskani izdaji priloge ONA!