Ne želi se več skrivati, temveč glasno povedati, da so dvospolniki del naše družbe ter da si zaslužijo spoštovanje in enakopravnost. Dobimo se ob reki, katere zvok ga pomirja in navdihuje in, kot pravi, povezuje s prvobitnostjo. Našel jo je po dolgih letih iskanja in tavanja v megli.  

Ko sem se rodil, sem bil fant. Ime mi je bilo Andrej. Pri letu dni pa so zdravniki starše prepričali, da sem deklica, in tako so mi dali ime Anja. Rodil sem se z maternico in jajčniki, poleg tega sem imel tudi penis in moda. Ne vem točno, kdaj so mi opravili prvo operacijo, pri enem letu ali dveh, kot pravijo starši, pa še nekaj jih je bilo vmes. 

Čestitke, Eros, za pogum, da spregovorite o res tabuizirani temi v našem okolju &ndas...

Celoten članek je na voljo našim naročnikom. Vabimo vas, da to postanete ali zakupite dostop do vsebin po meri.

Izbirate lahko med paketi:

ONAPLUS SPLET - Vsebuje neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, do katerih lahko sedaj dostopate za 7,99 € na mesec.

ONAPLUS DIGITAL - Vsebuje neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 41,99 € na leto.

ONAPLUS PREMIUM - Vsebuje tiskano izdajo Onaplus, neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 49,99 € na leto.

Celoten prispevek lahko preberete tudi v tiskani izdaji priloge ONA!