Najprej nam prosim pojasnite, kateri izraz je pravilen: sprememba ali potrditev spola.

Pravilni izraz je potrditev spola. 

Moramo se zavedati, kako pogumen korak je to. Zanj se odločiš iz obupa in stiske, na tej poti pa lahko ostaneš povsem sam. Ko govorim s pacienti, me najbolj zanima, kakšno podporo imajo, predvsem družine. Ima pacient koga ob sebi ali je popolnoma sam. Kdor ima podporo, to lažje preživlja. V naši družbi je vse več razumevanja, mlajše generacije to sprejemajo, seveda pa ljudje ne vedo, kako zahtevna in dolga pot je to. Ne moreš kar stopiti h kirurgu z željo po operaciji in tako potrditi spol. 

Genitalna kirurgija je področje, o katerem večina ljudi n...

Celoten članek je na voljo našim naročnikom. Vabimo vas, da to postanete ali zakupite dostop do vsebin po meri.

Izbirate lahko med paketi:

ONAPLUS SPLET - Vsebuje neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, do katerih lahko sedaj dostopate za 7,99 € na mesec.

ONAPLUS DIGITAL - Vsebuje neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 41,99 € na leto.

ONAPLUS PREMIUM - Vsebuje tiskano izdajo Onaplus, neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 49,99 € na leto.

Celoten prispevek lahko preberete tudi v tiskani izdaji revije ONAPLUS!

Še niste naročeni?

NAROČITE SE