Vaš roman, ki je preveden v slovenščino, ima naslov Stvari, ki padejo z neba. Kaj je »padlo« v vaše življenje, da ste se ga lotili pisati?

V knjigi je o tem drobna zgodba. Leta 1999 sem živela v Londonu. Na poti v službo je avtobus zamujal, šla sem v drugo trgovino kot običajno. Ko sem pospravljala nakupljene stvari v vrečko, je pred vrati eksplodirala bomba. Dogodek je v meni sprožil niz vprašanj. Zakaj je to jutro avtobus zamujal? Zakaj sem šla v drugo trgovino kot običajno? Zakaj sem kupila jogurt? Če ga ne bi kupila, bi bila namreč pri vhodu ravno takrat, ko je eksplodirala bomba. Ta vprašanja so brez odgovorov in človek se mora sprijazniti, da se nekatere stvari zgodijo same po sebi. To ugotovi Saara ob koncu romana: da se stvari zgodijo ob napačnem času, na n...

Celoten članek je na voljo našim naročnikom. Vabimo vas, da to postanete ali zakupite dostop do vsebin po meri.

Izbirate lahko med paketi:

ONAPLUS SPLET - Vsebuje neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, do katerih lahko sedaj dostopate za 7,99 € na mesec.

ONAPLUS DIGITAL - Vsebuje neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 41,99 € na leto.

ONAPLUS PREMIUM - Vsebuje tiskano izdajo Onaplus, neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 49,99 € na leto.

Celoten prispevek lahko preberete tudi v tiskani izdaji priloge ONA!