Vlada poziva k individualnemu odgovornemu vedenju. In cepljenju. A brez uspeha. V praksi stvar ne deluje. To pa zato, ker se nam v praksi dogaja nekaj povsem drugega od predvidenega vedenja ljudi. Česar tisti, ki naj bi vodili uspešni boj zoper epidemijo, očitno ne razumejo. Zato smo deležni vprašanj tipa: Kako se je univerza spremenila v vir okužb? Ipd. 

Tudi po tem, ko so kupci dostavljavce prosili, da v stanovanju nosijo maske, dostavljavci mask niso hoteli nositi. Pomagalo ni niti to, da je bilo dostavljavcem pojasnjeno, da v stanovanju živi resno bolna oseba. 

Kar zadeva univerzo, je stvar, če sem odkrita, presenetila tudi mene. Gre namreč za to, da na univerzi, ko se med študenti v določeni skupini pojavi korona, ni mogoče narediti ničesar. N...

Celoten članek je na voljo našim naročnikom. Vabimo vas, da to postanete ali zakupite dostop do vsebin po meri.

Izbirate lahko med paketi:

ONAPLUS SPLET - Vsebuje neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, do katerih lahko sedaj dostopate za 7,99 € na mesec.

ONAPLUS DIGITAL - Vsebuje neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 41,99 € na leto.

ONAPLUS PREMIUM - Vsebuje tiskano izdajo Onaplus, neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 49,99 € na leto.