Hiška z modro ograjo, od katere seže pogled do morja, ni le prostor, kjer lahko piše v spokojnosti, ki si jo je leta potrpežljivo jemala zase, temveč je izhodišče njenih pešpoti. Dolgih sprehodov, na katerih si zbistri misli in razpleta štrene zapletom, ki se sprva zdijo nerešljivi. So zdravilo za njen boleči hrbet, s katerim se je nepričakovana nova knjiga pravzaprav sploh začela. Poleti je izšlo njeno delo Ne želi si lahke poti. Piše o bivanju v indijskem ajurvedskem centru med vse bolj plamtečo epidemijo, ljudeh, ki so ji tam zlezli pod kožo, ter tudi tem, da je lahko celo zavrnitev priložnost za sprejemanje.

Na srečo imam moža, ki me nikoli ni hotel vse zase. Imel je in ima tak poklic, da ga ni bilo veliko doma, kar je bilo po svoje idealno. Stv...

Celoten članek je na voljo našim naročnikom. Vabimo vas, da to postanete ali zakupite dostop do vsebin po meri.

Izbirate lahko med paketi:

ONAPLUS SPLET - Vsebuje neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, do katerih lahko sedaj dostopate za 7,99 € na mesec.

ONAPLUS DIGITAL - Vsebuje neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 41,99 € na leto.

ONAPLUS PREMIUM - Vsebuje tiskano izdajo Onaplus, neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 49,99 € na leto.

Celoten prispevek lahko preberete tudi v tiskani izdaji revije ONAPLUS!

Še niste naročeni?

NAROČITE SE