Je tudi avtorica erotičnih zgodb in gledališkega prvenca Gola. Medtem je nastalo že drugo dramsko besedilo, ki čaka na uprizoritev. Zdaj pa snuje nove zgodbe, ki bodo nekoč morda roman. A to niti ni pomembno. Saj je usodno le, da piše. Tkanje besed je namreč zanjo radost.  

Šla sem na urgenco, na poti izgubljala zavest. Bilo mi je silno mučno, grozno. Ko sem prispela, sem si, živo se spominjam, ob ugotovitvi, da gre za srčni infarkt, rekla: »Velika verjetnost je, da bom umrla.« Nato sem čakala tisto svetlobo … A je kar ni bilo. 

Eden od lanskih intervjujev z vami je nosil naslov Skušam videti lepšo plat tragedije. Kaj je za vas tragično? 

Čeprav obstajajo veli...

Celoten članek je na voljo našim naročnikom. Vabimo vas, da to postanete ali zakupite dostop do vsebin po meri.

Izbirate lahko med paketi:

ONAPLUS SPLET - Vsebuje neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, do katerih lahko sedaj dostopate za 7,99 € na mesec.

ONAPLUS DIGITAL - Vsebuje neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 41,99 € na leto.

ONAPLUS PREMIUM - Vsebuje tiskano izdajo Onaplus, neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 49,99 € na leto.

Celoten prispevek lahko preberete tudi v tiskani izdaji priloge ONA!