1. Molitev 

Skrbi in vse slabe misli izročam Bogu. Zaupam, da bo vse v redu. Pri molitvi spoznam, da nisem sam. Ne nazadnje mi pomaga, da tudi v teh posebnih časih iščem kaj dobrega. Ja, korona nam je tudi kaj lepega prinesla. Če ne drugega, nas uči, da človek ni Bog in da nismo sami na svetu. Da je nujno, da gledamo drug na drugega, še zlasti pa na tiste, ki so bolj ranljivi. 

Včasih sem se zelo obremenjeval s stvarmi, ki so se dogajale okoli mene, pa sem bil na koncu samo jaz slabe volje. Kar lahko spremenim, spreminjam, česar ne morem, za to molim. Človek obrača, Bog obrne. Ta način me dela bolj svobodnega in mirnega. 

2. Sprehod in trenutek,...

Celoten članek je na voljo našim naročnikom. Vabimo vas, da to postanete ali zakupite dostop do vsebin po meri.

Izbirate lahko med paketi:

ONAPLUS SPLET - Vsebuje neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, do katerih lahko sedaj dostopate za 7,99 € na mesec.

ONAPLUS DIGITAL - Vsebuje neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 41,99 € na leto.

ONAPLUS PREMIUM - Vsebuje tiskano izdajo Onaplus, neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 49,99 € na leto.

Celoten prispevek lahko preberete tudi v tiskani izdaji revije ONAPLUS!

Še niste naročeni?

NAROČITE SE