Lorella Flego, modna urednica in televizijska moderatorka 

Foto: Zen

»Vedno pravim, da je vsako leto dobro leto, ne glede na to, kaj vse se dogaja in koliko je ne ravno lepih dogodkov. Letošnje je bilo polno izzivov, leto, v katerem smo bili vsi na robu, in mislim, da tudi leto čistke, ker so se določeni obrazi le pokazali in maske so padle. Končno. Razvedrila sta me prosti čas v gozdovih in povezava z naravo, ki je prav letos postala toliko...

Celoten članek je na voljo našim naročnikom. Vabimo vas, da to postanete ali zakupite dostop do vsebin po meri.

Izbirate lahko med paketi:

ONAPLUS SPLET - Vsebuje neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, do katerih lahko sedaj dostopate za 7,99 € na mesec.

ONAPLUS DIGITAL - Vsebuje neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 41,99 € na leto.

ONAPLUS PREMIUM - Vsebuje tiskano izdajo Onaplus, neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 49,99 € na leto.

Celoten prispevek lahko preberete tudi v tiskani izdaji revije ONAPLUS!

Še niste naročeni?

NAROČITE SE