Mario Galunič, voditelj in urednik

Foto: Urh Pirc

»Ste že slišali letošnje najpogostejše voščilo: Naj to leto čim prej mine? Ne vem, ne vem. Ne bom se priključil tej mantri. Letošnje leto me je namreč obdarilo s spoznanji, ki bi lahko za zmeraj ostala skrita. Naučil sem se, da je lepo biti doma, da je zelo lepo imeti dom, samo tu sem lahko točno to, kar sem res jaz. Miren sem, ker sem spoznal, da potrebujem malo, manj, kot imam. In mi ob tem ni težko. Manj ljudi ob meni pomeni, da mi ostaja ogromno energije, ki je prej puhtela kdovekam. Lahko jo usm...

Celoten članek je na voljo našim naročnikom. Vabimo vas, da to postanete ali zakupite dostop do vsebin po meri.

Izbirate lahko med paketi:

ONAPLUS SPLET - Vsebuje neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, do katerih lahko sedaj dostopate za 7,99 € na mesec.

ONAPLUS DIGITAL - Vsebuje neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 41,99 € na leto.

ONAPLUS PREMIUM - Vsebuje tiskano izdajo Onaplus, neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 49,99 € na leto.

Celoten prispevek lahko preberete tudi v tiskani izdaji revije ONAPLUS!

Še niste naročeni?

NAROČITE SE