Ste žrtev profesionalne manipulatorke

Pozdravljeni,

hvala za vaše pismo. Najprej naj vam povem, da se situacija, v kateri ste se znašli, lahko pripeti vsakemu, vaša žena vas je namreč zmanipulirala in to, da krivite sebe, ne bo rešilo vaše težave. Ženska, s katero ste sklenili zakonsko zvezo in ji zaupali, je očitno profesionalka v tem, kako iz človeka iztisniti denar. Pomembno je, da se iz te izkušnje naučite, kako prepoznati tovrstne osebe, da se vam kaj podobnega ne zgodi še kdaj v življenju.

Pri tem vam lahko pomaga strokovno usposobljena oseba, s katero boste tudi razvozlali vzorec, zakaj ste izbrali takšno partnerico, zakaj ste se ji pustili zmanipulirati in ali ste nemara v preteklosti že bili žrtev manipulacij. Pri tem niso zanemarljiva vprašanja, kot denimo: Kaj je za vas ljubezen? Kdo v vaši družini je služil denar? Se bojite, da vas ljubljena oseba ne bo več imela rada, če ji ne ustrežete?

Druga plat vaše situacije pa je seveda finančna. Glede na to, da ste denar posodili ženi, vam svetujem, da najamete dobrega odvetnika in zadevo preučita še s pravnega vidika. Imate morda kakšna dokazila, da ste ženi posodili denar? Sta podpisala kakšno pogodbo? Skratka, pri tem delu vam lahko pomaga odvetnik, kot tudi pri vprašanju, kaj boste naredili glede vaše zakonske zveze, ki sta jo ženina manipulacija in beg gotovo postavila pod vprašaj.