Specialistka infektologinja in profesorica na medicinski fakulteti, zaposlena na Infekcijski kliniki UKC Ljubljana že mesece spremlja slovensko javnost v bolezni, ki je svet spravila na kolena. Njeno mnenje ni vedno v skladu z aktualno politiko, je pa vedno strokovno. 

Kako se kot zdravnica počutite ob predpisanih ukrepih in ljudeh, ki se jih ali pa se jih ne držijo? Se zavedamo resnosti okoliščin, v katerih smo se znašli? 

Kako se počutim? Slabo. Zelo sem razočarana. Ukrepi pri nas so bili blagi, narejeni tako, da jih upoštevamo z vzpodbudo in razumevanjem. Opazovala sem ljudi, ki nikakor niso usposobljeni za komentiranje, in so se pojavljali v vlogi vplivnežev, druge izrecno vzpodbujali k neupoštevanju ukrepov. Znašli smo se v okoliščina...

Celoten članek je na voljo našim naročnikom. Vabimo vas, da to postanete ali zakupite dostop do vsebin po meri.

Izbirate lahko med paketi:

ONAPLUS SPLET - Vsebuje neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, do katerih lahko sedaj dostopate za 7,99 € na mesec.

ONAPLUS DIGITAL - Vsebuje neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 41,99 € na leto.

ONAPLUS PREMIUM - Vsebuje tiskano izdajo Onaplus, neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 49,99 € na leto.

Celoten prispevek lahko preberete tudi v tiskani izdaji priloge ONA!