Moji starši so feministi in veliki filantropi. Vedno izhajajo iz pravičnosti in ljubezni. Agresija in diskriminiranja sta mi bili tuji, dokler do mene niso začele pronicati informacije iz zunanjega sveta. Vsaka informacija, o krivici, ki se je godila nekomu, me je šokirala in potolkla. Spomnim se, ko sem kot majhna punčka slišala, da se eden izmed naših prijateljev ne more poročiti. Pa mi ni bilo jasno, zakaj. Najbrž nima denarja. Morda se njegov partner ne želi poročiti, pa se za to on »ne more« poročiti, sem premišljevala. Pa le vprašam: »Zakaj se ne more poročiti?« Odrasli mi odgovorijo, da zato, ker je gej. 

Poznam dekle, ki je bilo zaradi ekonomskih, duševnih, torej osebnih razlogov, primorana splaviti. Poznam ljudi, ki jo zaradi t...

Celoten članek je na voljo našim naročnikom. Vabimo vas, da to postanete ali zakupite dostop do vsebin po meri.

Izbirate lahko med paketi:

ONAPLUS SPLET - Vsebuje neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, do katerih lahko sedaj dostopate za 7,99 € na mesec.

ONAPLUS DIGITAL - Vsebuje neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 41,99 € na leto.

ONAPLUS PREMIUM - Vsebuje tiskano izdajo Onaplus, neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 49,99 € na leto.

Celoten prispevek lahko preberete tudi v tiskani izdaji revije ONAPLUS!

Še niste naročeni?

NAROČITE SE